GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Yakup Özel Ortaokulu

Şehit Yakup Özel Ortaokulu

Adres
İSTİKLAL MAH. 76067 NOLU SK. ŞEHİT YAKUP ÖZEL ORTAOKULU BLOK NO: 39 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, araştıran, sorgulayan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, etkili nitelikli, çağdaş, demokratik vatandaşlar yetiştirmektir.
Misyon
Bilgi çağında bilginin önemini kavrayıp bunu kullanabilen kendine güvenen ne istediğini bilen kişilikli, kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen,moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan, yeteneklerinin farkında olan çevresi ile iletişim kurabilen mantıklı düşünen, estetiğe önem veren, ülke ekonomisinin ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR
06:50 -18:20 (ikili eğitim)
DOĞALGAZLI-KALORİFERLİ
OTOBÜS 60.YIL OTOBÜSLERİ ve CUMHURİYET OTOBÜSLERİ ÇOK YAKININDAN GEÇMEKTEDİR